Echipa

Marta-Ramona Novăceanu

Licențiată în comunicare și relații publice și doctorand în științele comunicării, Marta Ramona Novăceanu are o experiență de peste 20 de ani în audiovizual. Din 1996 a activat la mai multe posturi naționale de radio și televiziune, printre care Radio România Actualități, TVR, Antena 1, B1 TV, DigiFM și Radio Guerrilla, unde a fost editor-prezentator de știri, realizator de emisiuni, producător sau voiceover. 
În tot acest timp, deși a prezentat mii de știri în fața microfoanelor sau a camerelor de luat vederi, a realizat că experiența pe care a acumulat-o nu înseamnă nimic dacă nu e transmisă mai departe. Așa că, din 2012 a decis să împărtășească cunoștințele de comunicare publică și de educare și modelare a vorbirii în cadrul mai multor ateliere de public speaking, dicție și comunicare audiovizuală. 
Iar din 2017 este cadru didactic asociat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, unde predă TEHNICA VORBIRII ÎN AUDIOVIZUAL și ”PACT – PRESĂ ȘI ACTUALITATE”.

Florile ei preferate sunt macii, iar de curând a făcut o pasiune și pentru rățușca “MAC-MAC” din emisie, care a devenit mascota ei și de care nu se desparte niciodată atunci când prezintă știrile Radio Guerrilla. Cu alte cuvinte, le place să „măcăne” împreună. Pentru că „Știrili Invinge!“.

„Dacă oamenii ar învăța să meargă și să vorbească așa cum sunt învățați să scrie și să citească, toată lumea ar șchiopăta și s-ar bâlbâi”, este un citat din Mark Twain care îi place foarte mult Ramonei, convinsă fiind că suntem ce și cum vorbim.

Alti membri

Dragoș Stanca

UPGRADE 100

Luni și Sambata
16:00 - 18:00

Sorin Faur

Sinteza Zilei

Luni-Vineri
17:30 - 17:40

Hefe

Domestika cu Hefe

Duminica
21:00 - 22:00

Memo

CARDIOGUERRILLA

Joi
21:00 - 22:00

Carla-Maria Teaha

ROZ

Marti și Duminica
17:00 - 19:00

Jim Hendry

EXPAT LIFE

Joi
19:00 - 20:00

Theodor Paleologu

METOPE

Marti
13:00 - 14:00