Echipa

Tetelu

Tetelu nu este un om – este o idee.

Ideea de a suferi pentru a trăi, ideea de a procrastina pentru a crea, ideea de a tăcea pentru a vorbi, ideea de a fi analfabet pentru a scrie, ideea de a fi prost pentru a fi genial.

Dacă vrei să rîzi la Tetelu, e treaba ta. Dacă vrei să plîngi la Tetelu, e alegerea ta. Dacă vrei să te enervezi la Tetelu este, iarăși, decizia ta. Dar dacă vrei să te cunoști pe tine însuți, atunci ia-le pe toate cele de mai sus, presară puțin Yin și Yang, adaugă un deget de sturm und drang, spală cu un detergent YlangYlang, bea o sticlă de vodcă și suie-te la volanul unui BMW Ursuleț în două uși din ’86, accelerează la maximum, apoi închide ochii și condu așa cît te ține pe serpentine.

Dacă ai scăpat viu, atunci ți-ai cîștigat trecutul și viitorul – și ai înțeles ce este viața. Pentru că Tetelu nu are nici viitor, nici trecut, nici prezent, avîndu-le pe toate în același timp. Acesta este Tetelu.

A, și are un oraș al lui – Tetelia – unde totul este permis și interzis în același timp.

Dacă ți-am stîrnit curiozitatea, înseamnă că nu ești omul pe care îl căutam. Pentru că Tetelu era în tine fără să știi – și nu ți-ai dat seama. Păcat. Acesta este Tetelu.

După ce va muri și se va descompune, Tetelu se va transforma în element chimic din Tabloul lui Mendeleev, sub denumirea științifică de “Teteliu” (semn grafic: T răsturnat, valență zero).

Pînă atunci, serviți-l cu încredere la Radio Guerrilla. E trei în unul, e “trei la zece mii”: Tetelu-ideea, Tetelu-showmanul si Tetelu-cartea. Bucurați-vă de toate trei acum!

Alti membri

Guerrilla Academics

Academics

Joi
20:00 - 21:00

Dobro

Sinele Învinge!

Joi și Duminica
16:00 - 17:00

Răzvan Ioan

METOPE

Marti
14:00 - 16:00

Jazz in the Park

Jazz in the Park

Duminica
22:00 - 23:00

Florin Oșlobanu

ENTER_

Miercuri
21:00 - 23:00

Liviu Mihaiu

A Treia Cale

Joi
14:00 - 16:00

Memo

CARDIOGUERRILLA

Sambata
08:00 - 09:00