THERAPY DENT
Str. Amman, Nr.2B , Bucuresti

THERAPY DENT
Str. Amman, Nr.2B , Bucuresti

Aducem relaxarea in stomatologie

Când citești prima dată Therapydent la ce te gândești? La terapie, psihologie, stomatologie, la tratamente făcute în primul rând cu grijă. Therapydent este o clinica de stomatologie cu totul aparte, în care psihologia se îmbină armonios cu stomatologia. Therapydent nu e o clinică de stomatologie clasică. E un spațiu securizant, plăcut, relaxant. Un spațiu în care, spre suprinderea ta, te vei relaxa. Avem un psihoterapeut cu 20 de ani de experiență în tratarea anxietatiilor, meditație ghidată (ce te va ajuta să-ți diminuezi temerile dacă ajungi prea tensionat la medicul stomatolog), scaun de masaj, un colt de suflet pentru cititori pasionati și o atmosferă plăcuta care te va încărca cu o stare de bine înainte să pleci de la clinică.
În tot ceea ce facem căutam în primul rand calitatea. Din acest motiv medicii din echipa noastră au o experiență îndelungată, sunt atenți, empatici, profesioniști.
Aparatura este de ultimă generație, multe din tratamente sunte realizate cu ajutorul laserului LiteTouch: albirea dentară, cariile, detartrajul, parodontoza etc. Utilizarea laserului a dus stomatologia la un alt nivel, am scăpat de celebra freză cu zgomotul ei infernal, de senzația că ne "ajunge până la creier". Utilizarea laserului înseamnă stomatologie fară durere sau cu durere foarte mică. Mulți clienți rămân extrem de surprinși că nu simt durere și că laserul are atât de multe întrebuințări utile.
Am plecat la drum cu gândul să schimbăm accepțiunea clasică a clinicilor de stomatologie, ne-am propus, desi inițial părea de nerealizat, să aducem relaxarea în stomatologie. Și am reușit!