Intrebari frecventeCe este un Avanpost?

Avanpostul este un comerciant de la care un detinator de card Avanpost, Free sau Gold, poate obtine reduceri de 10% daca plateste cu cardul Avanpost (exceptii fiind TAZZ, Freshful si MIO). Reducerea se acorda automat, instant, sub forma de bani inapoi pe card, reprezentand un procent din valoarea totala a cumparaturilor. Lista Avanposturilor se actualizeaza frecvent si se gaseste in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, in aplicatia Libra Journey, pe site-ul www.guerrillaradio.ro/avanpost si pe site-ul bancii.Cum se primeste reducerea de 10% intr-un Avanpost?

In momentul in care efectuezi o tranzactie de cumparaturi cu cardul Avanpost, Free sau Gold, la un comerciant inscris in program, afisat in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, aplicatia Libra Journey, pe site-ul Avanpost Radio Guerrilla precum si pe site-ul bancii, platesti valoarea intreaga a produsului. Printr-o tranzactie imediat ulterioara, banca iti crediteaza contul cu valoarea reducerii. De exemplu, pentru o achizitie de 100 ron efectuata intr-un Avanpost listat cu reducere de 10%, vei plati 100 RON, iar banca iti va credita contul cu 10 RON in urmatoarea tranzactie.Ce fac daca nu primesc reducerea la o achizitie din Avanpost?

Procesul de acordare al reducerii de 10% în Avanposturi este automatizat, dar in cazuri exceptionale (mentenanțe, erori operaționale, etc.) pot aparea situatii in care reducerea nu este acordata. În acest caz, colegii de la Libra Internet Bank vor solutiona situația imediat dupa primirea sesizarii si vor asigura acordarea reducerii. Pentru rezolvarea acestor situatii, vă rugăm să ne contactati prin e-mail la info@librabank.ro sau telefonic, L-V: 08:00-19:00, S: 9:00-17:30, la numarul de telefon 0212088088, apelabil din orice retea.Cum pot beneficia de acces in business lounge ?

Ca posesor al cardului GOLD Mastercard emis de Libra Internet Bank, ai dreptul la 2 intrări gratuite/an/aeroport in salile Business Lounge. Trebuie doar sa prezinți cardul bancar, cu conditia efectuarii unei tranzacții POS sau e-commerce decontate in ultimele 30 de zile, dar nu mai tarziu de 4 zile inaintea accesului în lounge. Detaliile complete pot fi consultate pe site-ul organizației de plată sau pe site-ul bancii:  https://www.librabank.ro/documente/carduri/Conditii-business-lounge-card-Mastercard.pdf )