Intrebari frecventeCe este un Avanpost?

Avanpostul este un comerciant de la care un detinator de card Radio Guerrilla poate obtine reduceri de cel putin 10% daca plateste cu cardul Radio Guerrilla. Reducerea se acorda automat, instant, sub forma de bani inapoi pe card, reprezentand un procent de 10% din valoarea totala a cumparaturilor. Lista Avanposturilor se actualizeaza frecvent si se gaseste in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, pe site-ul www.guerrillaradio.ro/avanpost si pe site-ul bancii.Cum se primeste reducerea de 10% intr-un Avanpost?

In momentul in care se realizeaza o tranzactie de cumparaturi cu cardul Radio Guerrilla la un comerciant din lista comerciantilor care se gaseste in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, pe site-ul Avanpost Radio Guerrilla precum si pe site-ul bancii, utilizatorul de card achita valoarea intreaga a produsului/bunului urmand ca, intr-o tranzactie imediat urmatoare, banca sa ii crediteze contul cu valoarea reducerii. De exemplu, pentru o achizitie de 100 ron, utilizatorul plateste 100 de ron urmand ca, intr-o tranzactie imediat urmatoare, banca sa ii crediteze contul cu 10 ron.Ce fac daca nu primesc reducerea la o achizitie din Avanpost?

Sistemul de acordare al reducerii de 10% în Avanposturi este automatizat, însă pot exista situații (mentenanțe, erori operaționale, etc.) în care discontul nu se acordă. În acest caz, colegii de la Libra Bank vor rezolva punctual situația, iar acordarea reducerii se va face manual imediat după identificarea tranzacției. În acest sens, vă rugăm să ne contactati prin e-mail la info@librabank.ro sau telefonic, de luni pana vineri intre orele 8-22 la numarul de telefon 0212088088.Cum pot beneficia de acces in business lounge ?

Banca ofera gratuit, de 2 ori pe an, acces pe baza cardului in business lounge din aeroportul Otopeni in momentul in care optezi pentru produsele bancii: cardul Enjoy debit sau credit, cardul Tradeville, cardul Radio Guerrilla sau cardul Visa Business Gold. Accesul in business lounge este permis doar posesorului de card.