PRIVÉ ARTWINE & FROMAGE
Str. Corbeni, Nr. 32, Bucuresti

PRIVÉ ARTWINE & FROMAGE
Str. Corbeni, Nr. 32, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Privé ArtWine & Fromage transformă experiența ta culinară într-o simfonie de gusturi și arome cu adevărat memorabile.

Privé ArtWine & Fromage este un concept distinct care îmbină cu măiestrie arta sublimă a bunului gust cu pasiunea pentru excelență și rafinament. Este mai mult decât o băcănie cu delicatese! Localul din Str Corbeni 32 te invită să ai o experiență gourmet inedită, atât prin prezența celor mai fine brânzeturi franțuzești, atent selectate de singurul fromager certificat din România, Tudor Balan, cât și prin varietatea celor mai apreciate vinuri internaționale și specialități artizanale premium. Privé ArtWine & Fromage transformă experiența ta culinară într-o simfonie de gusturi și arome cu adevărat memorabile. Cadrul fermecător de poveste al locului este menit să-ți onoreze prezența, deoarece meriți să te bucuri de toate aceste delicatese și să trăiești experiența remarcabilă a seducției gustului privilegiat!
De ce este atât de specială băcănia Privé ArtWine & Fromage? Pentru că de aici poți cumpăra produse artizanale certificate premium ca să te bucuri de magia gustului și acasa! Pentru că aici poți petrece momente cu adevărat unice la evenimentele de degustare, concepute pentru toate gusturile și devenite deja o tradiție a locului! Pentru că de aici poți face cele mai apreciate cadouri pentru oamenii dragi din viața ta! Pentru că aici vei întâlni specialiști care te vor îndruma în alegerea celor mai potrivite vinuri, brânzeturi și delicatese care să fie potrivite preferințelor tale! Pentru că Privé ArtWine & Fromage este un loc grozav pentru o întâlnire personală sau de afaceri, în atmosfera de eleganță clasică „de altădată”.
Privé ArtWine & Fromage are porțile larg deschise în fiecare zi, de marți până duminică, între orele 14:00 – 22:00, cu mențiunea că Joi este ziua cu tradiție dedicată evenimentelor de degustare.
Rezervare: +40 (740) 044 354 / +40 (734) 309.723
E-mail: prive.artwine@gmail.com
Facebook: Privé ArtWine & Fromage
Instagram: prive.artwine