PRIMITIV FOODS
Str. Tudor Vladimirescu, Nr 3, Bucuresti

PRIMITIV FOODS
Str. Tudor Vladimirescu, Nr 3, Bucuresti
Noi suntem Cristina si Mihai, adica Primitiv Foods, si am venit printre pofticiosii de dulce, si totodata de produse sanatoase, cu o altfel de miere. Miere neprihanita, cum ne place noua sa o numim, fiind miere netratata termic sau chimic (este exact asa cum ne-o dau albinele), pe care am amestecat-o cu fructe uscate sau nuci.
Am pornit pe drumul apiculturii încă din 2014. În 2015 ne-am hotărât să ne ambalăm singuri mierea, după ce am văzut că mierea nu este apreciată la adevărata ei valoare. Ne-am dorit să avem un spațiu în care să putem lucra linistiți și ordonați, așa a aparut micul noastru atelier autorizat. Iar in 2020 am ajuns sa avem un portofoliu de 7 sortimente deosebite.
Ne-am gandit sa reinterpretam mierea, sa o prezentam altfel decat mierea clasica unde ori esti consumator, ori nu. Prin gustul produsului nostru i-am castigat si pe cei carora nu le place neaparat gustul mierii. Totul este amestecat la rece, in tihna astfel incat sa-si pastreze toate proprietatile. Asa am obtinut un mix sanatos, cu un gust si cu o textura deosebita, un produs cu care iti poti satisface pofta de dulce, fara sa te simti vinovat.
Am ales numele Primitiv Foods deoarece ingredientele folosite de noi sunt primitive, asa cum le face natura, iar acest mix putea fi realizat in orice perioada istorica.
Spread the sweetness!