BUCATE PE ROATE

BUCATE PE ROATE
Oferind servicii de catering, Bucate pe Roate e un proiect 100% românesc având sediul in Bucuresti, desfășurându-și activitatea de livrare și implementare catering evenimente local precum și in zonele limitrofe.
Cu o experiență de peste 11 ani, Bucate pe Roate își propune constant să abordeze zona de catering de eveniment public sau privat, livrare masă de prânz în aria corporate, livrare la domiciliu pentru consumatorul direct aducând în centrul atenţiei calitatea bucătăriei şi a serviciilor.

Cu un portofoliu vast de realizări, din care se remarcă prestarea de servicii de catering la două dintre cele mai importante evenimente oficiale de pe plan naţional, vizita Papei Francisc la Bucureşti, din 31 mai – 2 iunie 2019 de la Ateneul Roman şi summit-ul şefilor de stat şi de guverne din UE organizat la Sibiu în 2019 la care au participat 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt şi 800 de jurnalişti; Bucate pe Roate a câștigat Premiul Catering Company of the Year 2019 acordat de revista Lux Life Magazine UK la Food and Drink Awards și cat si premiul III la secțiunea Cea mai bună companie de catering la Horeca Awards Bucuresti 2018.

Bucate pe Roate este singura companie de catering certificata FSSC (Food Safety System Certification), standard recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative), ceea ce se traduce prin proceduri stricte de siguranța alimentului.

La fiecare dintre bufeturile pe care compania le realizează se ține cont de restricţiile alimentare sau solicitările speciale venite din partea organizatorilor, fie că este vorba despre modalitatea de preparare sau despre diversele regimuri (lacto-vegetarian, raw-vegan).

Incepând cu perioada stării de urgență s-a implementat magazinul online de alimente, fructe și legume, produse de panificație, lactate, carne și băuturi răcoritoare sau alcoolice, s-au implementat măsuri de siguranță pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19 extrem de stricte și modificări în procesul de livrare astfel încât siguranța personalului și a clientilor să fie asigurată.

Prin urmare, dacă vă doriţi un meniu sofisticat, contemporan sau, dimpotrivă, tradiţionalist, pentru un eveniment de anvergură sau un eveniment de familie (nuntă, botez, zile de naștere sau onomastice in aer liber sau indoor), sau dacă aveţi nevoie de preparate proaspete şi delicioase pentru un coffee break la locul de munca, ori de bucate bune pentru o masă gustoasă şi sănătoasă, proiectul românesc este gata să răspundă cu aplomb, cu pasiune şi savoir faire. Comanda online pentru platourile cu livrare rapidă, pentru meniurile evenimente şi pentru piesele individuale poate fi realizată aici, iar pentru meniul de catering evenimente aici. Pentru oferta pusă la dispoziție companiilor accesați link-ul https://www.bucateperoate.ro/oferta-companii/. În perioada sărbătorilor de iarnă sau de Paște Bucate pe Roate impresioneză cu meniuri speciale, cozonaci care au devenit faimoși în rândul clienților, realizând de asemenea bufeturi suedeze dedicate cu preparate si decoruri de poveste aliniate tematicii.

Pentru detalii si oferte acceseaza site-ul Bucate pe Roate www.bucateperoate.ro / 037-117-8817.