LIFEBOX.ro

LIFEBOX.ro
5 variante diferite de meniu, pentru un stil de viață sănătos cu LifeBox

Conceput după principiile alimentației moderne, LifeBox este răspunsul la întrebările pe care mulți dintre noi și le pun în fața oglinzii, fie că ne dorim o schimbare de efect în stilul nostru de viață sau, pur și simplu, să ne menținem în formă. Potrivite oricărui tip de lifestyle, cele 5 variante diferite de meniu se adresează atât iubitorilor de carne sau pește, cât și vegetarienilor sau celor care preferă o dietă variată, care să le susțină performanța fizică.

Optim, Vegan, Veggie-Fish, Sport & Keto sunt cele 5 meniuri concepute de un medic nutriționist împreună cu un bucătar chef, calculate din punct de vedere caloric cuprinse între 1000 si 3000kcal. Livrat la birou sau acasă, meniul tău LifeBox poate fi configurat cu ușurință, pe o perioadă de până la trei luni, iar întreruperea acestuia poate fi făcută din contul de pe site, cu 24 de ore în avans.

Rețetele din meniurile LifeBox ce nu se repetă timp de 21 de zile, te ajută să ai un comportament alimentar corect, fiind totodata un sprijin eficace în lupta kilogramelor în plus. Timpul câștigat prin eliminarea gătitului și a cumpărăturilor este un alt avantaj oferit de LifeBox, alături de diminuarea risipei de alimente.

Enjoy LIFEing!