LIFEBOX.ro

LIFEBOX.ro
11 variante diferite de meniu, pentru un stil de viață sănătos cu LifeBox

Conceput după principiile alimentației moderne, LifeBox este răspunsul la întrebările pe care mulți dintre noi și le pun în fața oglinzii, fie că ne dorim o schimbare de efect în stilul nostru de viață sau, pur și simplu, să ne menținem în formă. Potrivite oricărui tip de lifestyle, cele 11 variante diferite de meniu se adresează atât iubitorilor de carne sau pește, cât și vegetarienilor sau celor care preferă o dietă variată, care să le susțină performanța fizică.

Meniurile LifeBox sunt concepute de un medic nutriționist împreună cu un bucătar chef, calculate din punct de vedere caloric cuprinse între 1000 și 3000 kcal. Livrat la birou sau acasă, meniul tău LifeBox poate fi configurat cu ușurință, pe o perioadă de până la trei luni, iar întreruperea acestuia poate fi făcută din contul de pe site, cu 24 de ore în avans.

Rețetele din meniurile LifeBox ce nu se repetă timp de 28 de zile, te ajută să ai un comportament alimentar corect, fiind totodata un sprijin eficace în lupta kilogramelor în plus. Timpul câștigat prin eliminarea gătitului și a cumpărăturilor este un alt avantaj oferit de LifeBox, alături de diminuarea risipei de alimente.
Pe lifebox.ro poti alege din 11 variante disponibile de meniu, ce nu se repetă timp de 4 săptămâni sau îți poți configura singur meniul cu opțiunea Custom.

· Variante 3 mese principale & 2 gustări: Optim, Veggie-Fish, Vegan, Veggie, Lactose-Free, Pork-Free cu variante calorice de la 1000kcal până la 2500kcal
· Variante cu 4 mese principale: Sport cu variante calorice de la 1500kcal până la 3000kcal
· Variante cu 3 mese: Keto & Office
· Varianta out of the box, ce nu mai tine cont de calorii: Comfort
· Varianta în care îți poți configura meniul: Custom
Enjoy LIFEing!