KRAUSZ HANDMADE PREMIUM CHOCOLATE

KRAUSZ HANDMADE PREMIUM CHOCOLATE
Manufactura de ciocolată KRAUSZ și-a deschis porțile în 2018 într-o comună din județul Harghita, Sântimbru. Mica întreprindere familială a fost înființată din dorința de a crea produse de ciocolată artizanale de înaltă calitate, din ingrediente atent alese și locale.
Înainte de a ajunge la clienți, fiecare sortiment trece printr-o perioadă de testare, alegând ingredientele de cele mai bune calitate, ca gustul lor să fie o experiență unică. Ne este prioritar ca ingredientele să provine de la alți producători locali, cum sunt de ex. fructele liofilizate, care sunt crescute, culese și liofilizate în satul vecin, nucii proveniți de la bunicii noștrii, sau boabele de cafea, care provin dintr-o prăjitorie de cafea din Transilvania.
Numele Krausz a fost ”moștenit” de la străbunica noastră, care a fost poreclită de toți copii ”édesnéne”, adică ”tanti dulce”, iar rețetele ei sunt o sursă de inspirație continuă pentru combinațiile de gusturi.
Senzația topirii ciocolatei în gură este întotdeauna asociată cu senzații de plăcere. De asemenea este bine cunoscut că ciocolata neagră are un efect antioxidant natural și are beneficii asupra sistemului circulator. Astfel, recomandăm ciocolata noastră pentru toți iubitorii de ciocolată, asigurând o calitate superioară.
Pentru cei curioși, manufactura de ciocolată este deschisă zilnic pentru o degustare și un tur ghidat, unde veți afla cum ajunge o mică boabă de cacao în cutiile elegante.