ATRA DOFTANA RESTAURANT
Valea Doftanei, Fundatura Cerbului, Nr. 780B, Tesila

ATRA DOFTANA RESTAURANT
Valea Doftanei, Fundatura Cerbului, Nr. 780B, Tesila
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Discountul de 10% se aplica doar in restaurant.

ATRA este un manifest nu doar architectural ci si gastronomic, pentru ca ceea ce face diferenta nu este doar locul ci si gustul ... gustul unei bucatarii rafinate.Locul impune un anumit comportament gastronomic care sa completeze simturile. Astfel, inca de la inceput, restaurantul ATRA a fost si este o pepiniera pentru renumiti Chefi . Desigur talentul si viziunea Chefilor cu care ATRA a fost onorata sa colaboreze de-a lungul anilor si-au pus amprenta asupra experientei oferite. Astfel, restaurantul ATRA a fost promotor al conceptului "Farm to table" in Romania sustinand si folosind in bucatarie ingrediente proaspete de sezon, furnizate de fermierii, ciobanii si producatorii locali, cultivate in gradina proprie si culese din padurile din imprejurimi.
In sinergie cu conceptul de Farm to Table dupa care se ghideaza chef Ionut Gagiu si promovarea produselor romanesti, lista de vinuri contine exclusiv vinuri ale celor mai apreciate crame romanesti. In acest demers, somelierul in-house modereaza in fiecare seara de sambata o cina food & wine pairing in care fiecare fel de mancare este asociat cu un pahar de vin pentru a oferi oaspetilor o calatorie prin Romania viticola si a starni emotii.

Restaurantul gourmet Atra a devenit o destinatie in sine; pierduta in frumusetea naturii, nici o asteptare nu e mai placuta pentru o masa care vine doar sa desavarseasca o experienta:

SIMTE. RESPIRA. GUSTA - aceasta este promisiunea ATRA.