FURGONETA PIATA VICTORIEI
Str. Buzesti, Nr. 59, Bucuresti

FURGONETA PIATA VICTORIEI
Str. Buzesti, Nr. 59, Bucuresti
Furgoneta a pornit la drum în 2016 ca o super bucătărie pe roți complet echipată pentru a satisface dependenții de delicii culinare. Food-truckul Furgoneta era prezent in diverse locatii din București sau la cele mai tari festivaluri, conform unui traseu dinainte stabilit, pentru a oferi live & fresh burgers și hot dogs care îți umplu sufletul, nu doar stomacul.
În 2017 am inaugurat în Piata Victoriei (Str. Buzesti 59) un restaurant fast casual, iar din 2018 ne puteti găsi și in Pipera (Sos. Bucuresti Nord 14, Pipera Plaza).
In continuare mergem cu Furgoneta și la festivaluri sau concerte; în general în locuri unde pofta bună se împletește cu o atmosferă bună. Urmărește pagina noastră de facebook/instagram pentru a afla care sunt evenimentele la care participăm sau pe care le organizăm.

Iar dacă plănuiești chiar tu o petrecere sau, de ce nu, o nuntă altfel, te poți baza pe rețetele noastre speciale. Contactează-ne printr-un mesaj privat sau scrie-ne la contact@furgoneta.ro pentru mai multe detalii și ne punem în mișcare cu plăcere pentru tine! ;)