OLIV
Str. Silvestru, Nr. 4, Iasi

OLIV
Str. Silvestru, Nr. 4, Iasi
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Conceptul Oliv este un mozaic de gânduri, idei și trăiri culese cu grijă din fiecare loc "cu suflet" prin care bucătăria noastră a poposit.
Inspirați din natură ne-am ales preparatele, le-am echilibrat din punct de vedere nutrițional și le-am gătit cu dragoste în bucătăria noastră. Am însuflețit ingredientele cu prospețime, și-așa a ieșit mâncarea sănătoasă pe care o oferim amatorilor de gusturi bune.
Intuiția ne-a ghidat să dăm naturii ce-i al ei, și din respect față de ea folosim ambalaje eco-friendly, cumpărăm de la producători locali, iar din când în când gătim în aer liber.
Interpretarea proprie a taco-ului Oliv este semnătura cu care ne lăudăm, astfel c-am dat liber creativității pentru rețetele noastre.
Se întâmplă să ne placă și culorile, așa că le-am făcut un loc special în bucătăria Oliv. Roșu de dulceață de ardei iuți, verde de la salata tabbouleh și galben de la pâinea noastră proaspăt coaptă.
Așadar, dedicăm efortul nostru de a crea o experiență culinară unică gurmanzilor de pretutindeni și nu numai! Cu alte cuvinte, așteptăm cu drag comezile voastre, căci dacă n-ar fi bucuria din ochii clienților noștri mulțumiți, atunci n-ar fi nimic.