PLESCAVIȚA SÂRBEASCĂ TITAN
Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 33A, (Container în Parcare IRIS SHOPPING CENTER BUCURESTI), Bucuresti

PLESCAVIȚA SÂRBEASCĂ TITAN
Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 33A, (Container în Parcare IRIS SHOPPING CENTER BUCURESTI), Bucuresti
Mâncarea sârbească a fost influențată de-a lungul timpului de cultura, practicile și gusturile Bizanțului (din perioada Greacă), de bucătăria Mediteraneeană și cea Otomană. Bucătăria sârbească nu-i foarte diferită de bunătățile puse și prin alte farfurii din Balcani, dar are un suflet al ei.

Ingrediente mereu proaspete. Gusturi naturale, cinstite.

Sârbii au găsit și rafinat combinații de ingrediente care să te ajute să te întremezi, să-ți aducă bucurie și să-ți încânte papilele gustative – mizând pe ingrediente proaspete și de calitate, puse în valoare de condimente simple, care dau strălucire, nu care acoperă și distrag atenția.

DIN SERBIA CU DRAGOSTE
Pljeskavica din Leskovac
Pljeskavica din Leskovac e brand culinar al Serbiei și totodată plescavița pe care o găsești în meniul nostru. Aceasta este plescavița 100% originală și recunoscută internațional ca aparținând Serbiei.

Dedicați unei experiențe culinare sârbești 100%
AUTENTICITATE
Rețetă Protejată
Îți oferim experiența gustului 100% original, respectând întocmai rețeta veche de 100 de ani. Aici găsești adevărata Pljeskavica din Leskovac.

TRADIȚIE
Măcelar Sârb din Tată-n Fiu
O pregătim după o rețetă transmisă din generație în generație, cu ajutorul (și sub atenta supraveghere) unui măcelar sârb dintr-un lung șir de casapi din Jablanica.

PROSPEȚIME
Ingrediente Selecționate
Mizăm zi de zi pe carnea aleasă cu grijă și tocată cu atenție, legumele abia culese, condimentele proaspăt măcinate, respectul și dragostea noastră pentru tradițiile sârbești.