DENTAL STUDIO DR. LEUSTEAN
Str. Doctor Victor Poloni, Nr. 3, Bucuresti

DENTAL STUDIO DR. LEUSTEAN
Str. Doctor Victor Poloni, Nr. 3, Bucuresti
Ai probleme dentare?

Ai încercat și cu Leuștean?

Nu, nu rade! Nu este vorba despre planta aromatică pe care o pui în ciorba ci de clinica modernă Dental Studio din Cotroceni a Dr. Leuștean Gabriel.

Medic Stomatolog cu peste 20 de ani de experiență, având competențe în Implantologie Orală, Estetica Dentară și Anestezie prin Inhalosedare, Dr. Leuștean se distinge printre medicii cei mai apreciați din București având la activ peste 10000 de implanturi dentare inserate cu rata de succes de 99,7 %.

Noua clinică deschisă în centrul Bucurestiului, în Cotroceni a fost dotata cu aparatură digitală de ultimă generatie astfel încât aici în clinică poți avea Dinți chiar și în 24 de ore prin folosirea Scannerului 3D în locul amprentelor dentare clasice precum și a roboților CAD-CAM care produc fațete dentare și coroane din ceramica Emax sau Zirconiu biocompatibil, pe loc.

Dacă în trecut erai obișnuit să aștepți la dentist, la Clinica Dr. Leuștean ai promisiunea ca ne vom respecta programările deoarece știm cât de prețios este timpul tău.

Vei întâlni aici personal profesionist, oameni calzi, cu multă experiență care iti vor explica cu mult calm si omenie planul de tratament; prosesioniști adevărați, perfecționiști dedicați, care te pot ajuta să rezolvi problemele dentare și să obții un zâmbet frumos și sănătos.

Aplicarea tehnologiei digitale se face și în partea de Estetică Dentară prin folosirea Digital Smile Design, o tehnică de reconstrucție dentară avansată bazată pe inteligență artificială care îți poate arăta dar și proba forma viitoare a dinților înainte de a se interveni efectiv asupra lor.

Spre deosebire de lanțurile de clinici mari orientate doar pe profit, abordarea pacienților în Clinica Dr. Leuștean este una personală și apropiată de oameni astfel încât să poți să comunici direct și personal cu medicii tăi.

Vino să-l cunoști pe Dr. Leuștean și echipa lui de încredere și vei descoperi Dentistul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna