FAMILY DENTAL CLINIC
Str. Gheorghe Țițeica, Nr. 188b, Bucuresti

FAMILY DENTAL CLINIC
Str. Gheorghe Țițeica, Nr. 188b, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Love. Care. Smile. Clinica stomatologica a intregii tale familii.

Bine ati venit la Family Dental Clinic, unde ne asiguram ca pacientii nostri primesc cele mai bune servicii stomatologice, cu dragoste, atentie la detalii si zambet perfect. Echipa noastra este formata din medici specialisti dedicati si pasionati de stomatologie, care vor lucra cu dumneavoastra pentru a va oferi un plan de tratament personalizat si adaptat nevoilor dumneavoastra. Oferim servicii complete, cum ar fi estetica dentara,lucrari protetice, tratamente parodontale,implanturi dentare, chirurgie orala ,ortodontie si pedodontie,toate realizate cu tehnologii moderne si materiale de calitate, pentru a va asigura ca primiti cele mai bune servicii. In plus, folosim tehnologii avansate, cum ar fi microscopul dentar si laserul Biolase,cu ajutorul caruia aveti acces la proceduri de chirurgie,tratamente parodontale si albire.
La Family Dental Clinic, ne concentram pe nevoile pacientilor si ne asiguram ca fiecare pacient se simte confortabil si in siguranta in timpul tratamentului.
Suntem dedicati sa va oferim cele mai bune servicii pentru a va mentine un zambet sanatos si radiant. Programati-va acum un consult si bucurati-va de un zambet perfect!