LABORATORUL GRAL MEDICAL COLENTINA
Sos. Stefan cel Mare , Nr. 19-21, Bucuresti

LABORATORUL GRAL MEDICAL COLENTINA
Sos. Stefan cel Mare , Nr. 19-21, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Discountul de 10% se aplica doar la locatiile listate.

Laboratorul de analize medicale Gral Medical Colentina este cel mai mare laborator de analize medicale din cadrul diviziei de laboratoare Gral Medical si ofera o gama variata de servicii specializate de laborator, destinate a satisface cerintele si nevoile pacientilor. Laboratorul acopera peste 1000 de analize de laborator, iar pentru analize medicale speciale, Gral Medical a incheiat o colaborare cu un prestigios laborator din Viena. Pentru intreaga paleta de analize medicale uzuale rezultatul analizelor se ofera in maxim 24 de ore.

Laboratorul dispune de aparatura performanta si personal specializat la cele mai inalte standarde (medici primari, biologi, asistenti principali de laborator si asistenti generalisti) pentru asigurarea unor analize corecte si neviciate. Acesta este motivul pentru care laboratorul este dotat cu cea mai mare linie automata din tara, modularul Roche pe biochimie si imunologie cu o capacitate de 3000 de analize/ora, in urma unei investitii de peste 1 milion de Euro, iar cea mai noua linie automata ce a intrat in functiune este linia pe hematologie (Sysmex).

Laboratorul de analize medicale Gral Colentina prelucreaza analize provenite din Bucuresti si 6 judete din tara efectuand aproape 300.000 de analize lunar.

Important!
In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon de mai sus.