STEM SURE - întreabă-ne despre celula adevăr
Bd. Ion Ionescu de la Brad 81-85, et. 1, ap. 2, Bucuresti

STEM SURE - întreabă-ne despre celula adevăr
Bd. Ion Ionescu de la Brad 81-85, et. 1, ap. 2, Bucuresti

Reducerea instant de 10% se aplica doar platilor efectuate la POS fizic. Platile online si prin link de plata nu beneficiaza de cash back.

Suntem facilitatorul onest pentru recoltarea și stocarea celulelor stem românești. Celula adevăr este prezentă la nașterea omului și reprezintă fundația oricărui element din corpul nostru. Ea are puterea de înlocuire, reparare, regenerare și întinerire a celulelor și țesuturilor bolnave.
Recomandarea noastră când alegi o bancă de celule stem este să te uiți la următoarele 5 aspecte -
acreditări,
proces,
cost,
implicare
tehnologie.
În cazul unui tratament, acreditările reprezintă cât de "bine primite" sunt celulele stem în diverse spitale. Da! Vorbim de cazul probabil în care vor fi folosite pentru cele peste 80 de boli tratabile cu celule stem. În cazul nostru am ales ca partener Biovault din Marea Britanie, implicată în cercetare universitară şi deţinătoare a acreditării JACIE - cel mai înalt standard european în domeniu. În țară nu vei mai găsi această acreditare.
Dacă vrei să afli detalii despre celelalte aspecte înseamnă că îți dorești informații mai specifice și mai detaliate. Suntem pregătiți pentru asta! Dă-ne un telefon sau trimite-ne un mail și vom răspunde sincer la orice întrebare.