AMA OPTIMEX
Str. Toamnei, Nr. 54, Bucuresti
1 parere

AMA OPTIMEX
Str. Toamnei, Nr. 54, Bucuresti
1 parere
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Ai 10% reducere instant cu cardul Radio Guerrilla la toate serviciile Ama Optimex: consultații, investigații, tratamente laser, operații oftalmologice.

La Ama Optimex vezi diferența! Pentru că ne tratăm pacienții așa cum dorim noi să fim tratați când mergem la medic, pentru că avem unii dintre cei mai bine pregătiți medici oftalmologi, pentru că avem tehnologie de ultimă oră.
Suntem printre primele clinici private din România și încă de la început am făcut o promisiune, aceea de a oferi românilor tratamente oftalmologice moderne la ei în țară, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în afara.
După ani și ani, suntem mulțumiți, am reușit!
Azi, la Ama Optimex, efectuăm peste 25.000 de mii de consultații și peste 3000 de intervenții chirurgicale pe an.
Suntem prima clinică din România care efectuează SMILE, din 2014, o intervenție minim invazivă pentru reducerea cu laser a miopiilor mari și astigmatismul miopic mare. Până acum avem peste 2000 de ochi fericiți operați cu SMILE.
Suntem singura clinică din România care efectuează PRESBYOND, o intervenție laser pentru presbiopie, care te scapă de ochelarii de citit.
Suntem o echipă mare și unită, ca o familie, și suntem alături de tine de la prima consultație până la finalul procesului de recuperare, pentru că ne dorim să te simți confortabil și să pleci cu problemele oftalmologice rezolvate.


Hai să ne cunoști și să vezi bine!

1 parere

5
1
Claudiu
23 Apr 2022
Super Profesionisti