OPTICA VEDERE SEBASTIAN
Str. Mihail Sebastian, Nr. 23e, Bucuresti
1 parere

OPTICA VEDERE SEBASTIAN
Str. Mihail Sebastian, Nr. 23e, Bucuresti
1 parere
In cei peste 15 ani de activitate Optica Vedere oferă servicii personalizate de optică dublate de recomandări estetice profesionale.
Noi, Optica Vedere, avem calitatea de a ne reinventa constant de-a lungul timpului regâsindu-ne mereu cu un pas înaintea vremurilor prin viziune, inovație și curaj.
Ne implicăm permanent în răspândirea și consolidarea conceptului de cultură a vederii în rândul oamenilor, motiv pentru care suntem disponibili oricând, prin intermediul medicilor noștri și a consultanților, să oferim informații corecte și concrete ce țin de sănătatea ochilor, de rame, ochelari și nu numai.
Pe lângă aparatura de ultima generație, echipa excepțională și produse de calitate, vă propunem branduri de ochelari în exclusivitate, lansări în premiera ale celor mai noi colecții de ochelari de soare și de vedere, lentile de vedere realizate cu cele mai noi tehnologii și nu uitam niciodată ziua de naștere a unui client. Vă oferim cu succes soluții optice de calitate de la cele mai accesibile până la cele din categoria luxury.

1 parere

5
1
Alexandru Dragomir
07 Mar 2022
Experiența în final a fost mult peste așteptări, probabil daca nu as fi avut probleme cu lentilele inițiale nu as fi apreciat atât de mult modul în care s-au comportat și au încercat să rezolve problema. Recomand.