CLINICA GRAL MEDICAL FOCSANI
Str. Bucegi nr. 28, Focsani

CLINICA GRAL MEDICAL FOCSANI
Str. Bucegi nr. 28, Focsani

Discountul de 10% se aplica doar la locatiile listate.

Centrul medical din Focsani va ofera consultatii si investigatii de specialitate, analize medicale de laborator si servicii medicale decontate in contract cu CAS Vrancea.
Clinica este dotata cu aparatura moderna, iar echipa medicala este formata din renumiti medici din Focsani si Bucuresti. In cadrul clinicii este deschis un laborator propriu de analize medicale ce ofera o paleta larga de analize medicale uzuale si speciale. Recoltarea analizelor se poate efectua si in cele 2 centre de recoltare:
1. CRR GRAL Marasesti (str. Cuza Voda nr. 15, jud. Vrancea, in incinta fostului laborator al spitalului orasenesc Marasesti.
2. CRR GRAL Adjud (Str. Republicii nr. 49, bloc 126, parter, Tel: 0730280005).

Se pot trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de pana la 7zile.

Noutati:
- Incepand cu luna august 2018, Dr. Bucur Cristin Madalina, medic specialsit endocrinologie ofera ecografii tiroida.
- Toate analizele medicale se pot deconta in contract cu CAS Vrancea.
- Pentru a beneficia de servicii medicale personalizate puteti solicita Cardul Favor direct la receptie, iar arondarea la cel mai accesat card de sanatate, va va oferi multiple beneficii.

In cadrul Clinicii OncoFort Focsani puteti gasi urmatoarele specialitati medicale: Cardiologie, Obstretica-Ginecologie, Endocrinologie, Oncologie, Laborator analize medicale, Radiologie si imagistica medicala (ecografii generale, ecografii mamare, ecografii de abdomen, ecografii Doppler, ecografii morfologice de sarcina, ecografii tiroida, ecografii transvaginale, etc...)

Va asteptam!