ROYAL HOSPITAL
Splaiul Unirii, Nr. 313A, Bucuresti

ROYAL HOSPITAL
Splaiul Unirii, Nr. 313A, Bucuresti
Royal Hospital își are originile în anul 1995, când Dr. Ioan Stoian a deschis un mic cabinet de ginecologie în București, transformându-se în anul 2004 în Clinica Gynecoland, recunoscută pentru serviciile excelente în chirurgia ginecologică și senologică la nivel național.
Inovând constant, expansiunea a continuat în 2017, când Gynecoland a devenit Royal Hospital lărgindu-și orizonturile medicale și adăugând noi departamente chirurgicale complete precum, chirurgia generală, urologie, ortopedia și cardiologia, toate dotate cu tehnologie avansată și facilități care reflectă angajamentul față de confortul și siguranța pacienților.
Royal Hospital, spitalul integrat unde pacientul își găseste traseul medical complet și sigur, începând cu un diagnostic precis și continuând cu un tratament personalizat. Ambulatoriu multidisciplinar, departamentul de imagistică complet sunt suportul diagnosticarii rapide si corecte, iar blocul operator suportul tratamentului eficient.
Această dezvoltare a consolidat statutul spitalului ca un punct de referință în îngrijirea medicală pe plan național. Astăzi, spitalul este recunoscut în București și în întreaga țară pentru calitatea actului medical și pentru dedicarea de a oferi servicii de sănătate integrate și centrate pe nevoile pacienților. Toate într-un singur loc, efectuate într-o singură zi.