SECOM TIMISOARA
Piata Huniade, Nr. 3, Timisoara

SECOM TIMISOARA
Piata Huniade, Nr. 3, Timisoara
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele "inovatoare" disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Portofoliu Secom® cuprinde peste 470 de produse din 3 categorii: 300 de suplimente alimentare naturale, peste 40 de sortimente de ceaiuri premium si 100 de cosmetice naturale, realizate de producatori de top din SUA.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in magazinele Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Oradea si Arad.

In octombrie 2020 Secom a lansat Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu. Lansarea brandului propriu Good Routine® este un pas firesc pe care Secom® il face dupa 17 ani de experienta in piata de suplimente alimentare, timp in care compania a fost un trendsetter, un lider de autoritate, a avut o preocupare reala pentru inovatie si a fost expusa la cele mai bune practici de la nivel mondial.

Produsele Good Routine® sunt realmente unice pe piata datorita asocierilor inedite de ingrediente, formule inovatoare, create dupa reteta proprie Secom® impreuna cu producatori din Spania, recunoscuti international pentru investitiile in Research & Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii. Detalii pe www.good-routine.com.

Sustinem demersul medicinei integrative prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate, in cadrul Centrului de Medicina Functionala si Integrativa Secom®.

Secom® isi indreapta constant eforturile spre informarea, promovarea si educarea atat a consumatorului cat si a mediului profesional (medici si farmacisti). In sprijinul acestui demers am lansat „Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa” , prima publicatie de medicina integrativa din Romania, si emisiunea online educativa “Sanatatea in focus” - care isi propune sa ofere informatii si sfaturi documentate de la experti (din domeniul medical, sportiv, educational, etc) persoanelor preocupate de un stil de viata sanatos, pentru a-i ajuta sa aiba un comportament responsabil, preventiv fata de propriu organism.

Furnizam constant informatii despre ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele si produsele aflate in portofoliu si colaboram cu specialisti din intreaga tara, organizand impreuna cu acestia studii clinice si observationale pe produsele din portofoliu, pentru a dovedi eficienta aplicarii conceptului de medicina integrativa - asocierea terapiilor alopate cu suplimente alimentare inovatoare.