TEAZ.ro
1 parere

TEAZ.ro
1 parere
Bine ai venit în lumea fascinantă a ceaiului! Noi suntem Teaz.ro, un magazin online de ceaiuri loose leaf, accesorii și cadouri pe bază de ceai. Promovăm prepararea corectă și servirea domoală a ceaiului, indiferent de anotimp, în forma caldă sau rece.

Iubim ceea ce facem la nebunie și studiem ceaiul din anul 2015, atunci când Teaz - Ceai cu Zâmbet era doar o ceainărie într-o casă veche cu o grădină cu flori, din Piatra-Neamț. Astăzi livrăm în toată țara ceaiuri de specialitate, de origine, artizanale sau cu producție automatizată, simple sau aromatizate și infuzii sau tizane îndrăznețe, împreună cu accesorii și cadouri adorabile. Testăm în mod continuu noi sortimente de ceaiuri și curatăm cele mai interesante produse, din toate colțurile lumii. Dacă timpul ne permite, mai scriem câte un articol pe blogul de pe site, pentru tine. Atunci când suntem solicitați, călătorim în țară pentru a organiza evenimente de tea cupping, prezentări, degustări sau traininguri pentru locațiile noastre partenere.
Cadourile manufacturate Teaz Special Gift Packs au fost proiectate pornind de la studiul bucuriei. Plăcerea de a oferi este acum transformată în bucuria de a desface un cadou. Cadourile noastre creative sunt manufacturate și împachetate cu dragoste și cu atenție la detalii, pentru cei cărora vrei să le mulțumești într-un mod distinctiv. Conceptul nostru a fost publicat pe Packaging of the World, cel mai mare blog de design de ambalaj din lume. Pachetele se pot personaliza, așa că te vom contacta de fiecare dată, după plasarea comenzii, pentru stabilirea ultimelor detalii. Nu ezita nici tu să ne contactezi, dacă vrei să afli mai multe despre lumea ceaiului, sau punctual, despre sortimentele noastre, direct de la un specialist în ceai. Îți putem recomanda produse specifice, rețete de tea tinis (cocktail-uri pe bază de ceai), iced tea-uri făcute în casă, te putem îndruma spre un gust pe care îl cauți, spre o asociere cu mâncarea, sau spre un efect terapeutic. Ne poți scrie pe mail, pe rețelele sociale sau ne poți suna, vom fi mai mult decât bucuroși să povestim.

Îți dorim o zi frumoasă, cu parfum de ceai!

1 parere

5
1
Emil Pricop
01 Dec 2021
Produse de calitate. Livrare foarte prompta!