EDITURA YOUNGART

EDITURA YOUNGART
Editura Youngart, parte a Grupului Editorial ART, se adresează adolescenților și tinerilor care încă citesc. Se străduiește să le alimenteze pasiunea pentru lectură cu cele mai bune texte clasice, dar și cu bestselleruri contemporane, fără a uita de cărțile care care au primit de-a lungul timpului cele mai înalte distincții în domeniu, cum ar fi Darul lui Jonas sau Flori pentru Algernon.
Cele mai înduioșătoare povești young adult transformate în filme de succes (Absolut tot, Castelul de sticlă) sunt tipărite în condiții excepționale în varianta tie-in, iar cele mai populare serii pentru adolescenți (Miss Peregrine, Al cincilea val, Elias și spioana Cărturarilor) sunt publicate integral sau parțial la Editura Youngart.
Alături de scriitorii consacrați, validați de critica de specialitate, ca Daniel Keyes sau Ursula K. Le Guin, sunt publicați și autori tineri și foarte apreciați de publicul young adult, și nu numai: Ransom Riggs, Sabaa Tahir sau Rainbow Rowell.
Fiți pregătiți pentru cele mai tulburătoare povești de dragoste adolescentine, cele mai fabuloase romane de aventuri, drame profunde sau povești apocaliptice. Fiecare carte Youngart este un adevărat page-turner!