CODERS LAB- ACADEMIA DE IT
Bd. Carol I, Nr. 68 , Bucuresti

CODERS LAB- ACADEMIA DE IT
Bd. Carol I, Nr. 68 , Bucuresti
Coders Lab este o academie de IT, un Bootcamp cum ne place nouă să îi spunem, cu prezență globală și o misiune bine definită: să ajutăm pe oricine, indiferent de vârstă, educație sau experiență, să își dezvolte acele skill-uri practice pentru a putea testa sau programa orice website, aplicație sau joc. Practic să învețe și să își găsească, împreună cu noi, primul job în IT.

Este clar deja faptul că tehnologia schimbă lumea modernă cu o viteză fără precedent; de aceea, la Coders Lab, noi credem că educația modernă trebuie să răspundă rapid tuturor provocărilor pe care le întâlnim acum, dar și pe viitor, în evoluția tehnologică.

Echipa noastră este formată din oameni cu multă experiență în software development, pasionați de tehnologie, dar și de predare, de interacțiunea cu studenții. Vrem să transmitem cunoștințele adunate în peste 12 ani de software development și cursuri IT tuturor celor interesați de acest domeniu, care își doresc o carieră plină de împliniri și satisfacții.

Academia noastră poate fi văzută că o scurtătură a unei universități de profil, asta pentru că în loc de 3-4 ani de studiu, studentul nostru poate ajunge să aibă efectiv un job în IT în 5-6 luni de studiu. În același timp, Coders Lab și-a propus să folosească o poziționare diferită în piața românească de școli de programare/IT. Noi punem un accent deosebit pe calitatea cursurilor, dar și a absolvenților; în acest sens, structura cursurilor implică o serie de examene la finalul fiecărui modul, iar consilierea privind partea de pregătire a carierei viitoare, asigurarea de suport și sprijin pentru interviuri are ca scop găsirea cât mai rapidă a unui job în IT pentru absolvenții noștri.

Toate acestea pentru că, în momentul în care ai devenit studentul nostru, ai intrat într-o familie care te va sprijini constant prin toate mijloacele ei, să crești în noul domeniu pe care l-ai ales și în care noi te-am instruit. Facem un bini, ca să fie bini.