ECDL ROMÂNIA
BD. Dacia, Nr. 56, Corp A, Bucuresti

ECDL ROMÂNIA
BD. Dacia, Nr. 56, Corp A, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Acum poți cumpara online, cu cardul, Seria generală unică ECDL prin care te înscrii în programul internațional de certificare IT. Dacă îți cumperi înscrierea online din contul tău de candidat ECDL cu card Radio Guerrilla, ai instant o reducere de 10%

ICDL/ ECDL - The Digital Skills Standard este cel mai raspandit standard de certificare a competenţelor digitale, recunoscut la nivel internaţional, pe toate continentele lumii.
ICDL Foundation dezvolta programe de certificare a competenţelor digitale relevante pentru timpurile noastre, în care tehnologiile se extind şi se modifică mai repede decât oricând. Introducerea conceptului ICDL în Europa marchează nu numai extinderea globală a numelui standardului de certificare ECDL, ci şi o nouă etapă în dezvoltarea certificărilor din portofoliu, lansarea de noi module şi o nouă structură de programe.
Toate aceste noutăţi vor fi disponibile treptat şi în România, în completarea portofoliului curent de certificări ECDL, și vor contribui la asigurarea nevoilor de competențe digitale ale studenților, angajaților și profesioniștilor din întreaga Europă, într-un moment în care tehnologiile se dezvoltă mai rapid decât oricând.
ECDL Romania este Operatorul Naţional al licenţei ICDL/ ECDL, cu o reţea de peste 800 de centre de instruire şi testare acreditate pe întreg teritoriul ţării. Prin reţeaua nationala de Centre de Testare ECDL şi prin proiectele derulate, ECDL Romania asigură tuturor oportunitatea de a obţine şi de a-şi certifica la standard internaţional şi pe un anumit nivel competenţele digitale. Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificării ICDL/ ECDL.
Certificarea ICDL a devenit flexibilă, oferind posibilitatea fiecărui candidat / organizații să dezvolte Profiluri ICDL personalizate, potrivite nevoilor din parcursul academic sau profesional al fiecăruia. În plus, portofoliul a fost permanent actualizat cu module noi, ținând pasul cu noile tehnologii: Computing (programare Python), Digital Marketing, Online Collaboration, IT Security (Cyber), Information Literacy (Fake news), 3D Pringting, Insights (introducere in AI, Cloud, IoT etc.)