BELT

BELT
In viziunea noastra, curelele nu sunt doar obiecte indispensabile in viata de zi cu zi, ci accesorii vestimentare menite să ne îmbogățească tinuta si sa reflecte un stil personal. Asadar, obiectivul nostru a fost sa cream un model unic, eclectic, potrivit gustului tau in modă și îmbrăcăminte. Am ales să iesim din tipar si sa înlocuim sistemul clasic de prindere cu unul inovator, bazat pe un design minimalist si estetica la libera ta imaginatie. In plus, fiind extrem de pasionați de prelucrarea lemnului, am decis să implementăm acest element nobil în curelele noastre.
Rezultatul? Un produs nou, original. Nu neaparat excentric, dar individual. Nu pentru toti, ci pentru tine.

#1 Elemente detasabile si interschimbabile
Curelele și cataramele sunt detașabile și interschimbabile, astfel incat iti poti configura propriul model, dupa bunul tau plac. Elementele pot fi achizitionate separat. De exemplu, poti opta pentru 2 curele si 4 catarame, caz in care vei avea la dispozitie 8 combinatii, mai exact 8 curele. Fii creativ si creaza-ti colectia care sa te reprezinte! Poti alege din peste 340 de combinații posibile.

#2 Ornament din lemn
Iubitorii lemnului pot alege dintre 7 esente de lemn pentru a fi incluse pe catarame: carpen, frasin, fag, paltin, nuc american, abanos. Rezultatul este impresionant. Cu siguranta vei iesi in evidenta si vei da o nota de autenticitate tinutei tale.

#3 Modele personalizate
Cataramele pot fi personalizate prin gravarea oricarui text, simbol sau imagine. Asadar, fie ca iti doresti un model special pentru tine, fie ca esti in cautarea cadoului perfect pentru cei dragi, o curea personalizata este mereu o idee buna. Fii original si transmite un mesaj!

#4 Unde ne gasesti
Intra pe www.belt-concept.com, alege un model implicit din colectia noastra sau configureaza-ti unul propriu alegand tipul de catarama, culorile si, eventual, esentele de lemn!
BELT - Un produs 100% romanesc!