Miss H and Friends

Miss H and Friends
"Miss H and Friends" este un brand românesc de haine pentru copii ce propune un stil asortat cu spiritul copilăriei: jucăuș, relaxat, colorat, surprinzător, creativ ... pur și simplu ALTFEL!

Hainele pentru copii "Miss H and Friends" sunt altfel deoarece se colorează cu carioci, îți fac cunoștință cu artiști, se transformă din bluze în rochii și sunt numai bune de luat la joacă, la școală sau la petrecerea de ziua ta.

Ne inspirăm din lucruri care ne plac - artă, marea, înghețata, datul în leagăn, ascultăm mereu - așa am aflat că fustele trebuie să se învârtă tare și să aibă buzunare, că trebuie să mărim gama de haine pentru băieți (ne ocupăm!) și facem totul cu pasiune căci misiunea noastră este să-i surprindem pe cei mici și să-i inspirăm să fie ei însuși creativi.

Hainele au un design original și sunt făcute în serii mici, în ateliere din România, din materiale naturale, prietenoase cu pielea copiilor și nevoia lor de mișcare.

Livrăm repede (24/48 de ore), din stoc, cu curieri sau direct în EasyBox și ambalăm întotdeauna frumos, cu fundița, căci pentru noi orice comandă este un cadou :). De multe ori hăinuțele noastre chiar sunt cadouri, dar nu va faceți griji când alegeți mărimea sau imprimeul fustei de colorat deoarece facem schimb oricând și livrăm direct la adresa micilor sărbătoriți.