NATELIER

NATELIER
nAtelier de producție este un atelier de creație, reciclare și educație. Este un proiect sustenabil inițiat în 2018 de Nana Popa și își are rădăcinile într-o pasiune profundă mostenita din familie, pentru cusut, croit, brodat și tehnici inovatoare menite să reinventeze stilul de viață din modă. nAtelier nu inseamna doar haine; nAtelier este o experiență pe care o porți cu tine, împreună cu energia creativă a Nanei.
nAtelier s-a născut din dorința de a crea haine sustenabile și durabile, care să reflecte individualitatea fiecărui client. Nana Popa, fondatoarea atelierului, a fost mereu fascinată de meșteșugurile tradiționale și de modul în care acestea pot fi integrate în moda contemporană.
Creațiile atelierului au trecut de la geci din denim reciclate prin broderie prețioasă cu cristale și perle, rochii de iarnă din fâș printate cu grafică de inspirație tradițională, goblenuri industriale și bombere brodate manual la ateliere gândite în scop terapeutic pentru comunitatea brandului.
Nana pune accent pe educatie si de aceea organizează workshop-uri de broderie nu doar pentru comunitatea sa, dar și pentru companii, ca exercițiu de team building sau în cadrul programelor lor de wellness și mind wellbeing. Aceste ateliere oferă participanților oportunitatea de a învăța arta broderiei, de a-și dezvolta abilitățile manuale și de a experimenta beneficiile terapiei prin artă.
nAtelier se remarcă printr-o abordare holistică, combinând tradiția cu inovația și sustenabilitatea cu creativitatea. Fiecare creație este rezultatul unui proces meticulos de selecție a materialelor, design inovativ și execuție impecabilă, reflectând angajamentul Nanei față de calitate și originalitate. Astfel, nAtelier este mai mult decât un simplu atelier de creație și devine un spațiu al inspirației și al transformării, unde hainele întâlnesc arta și sustenabilitatea într-o armonie perfectă.