TOMBABE STUDIO

TOMBABE STUDIO
Început ca un detox personal în 2019, Tombabe a fost inițial un thriftshop online care a trecut repede la un studio fizic în Timișoara și mai departe a visat să aducă sub același acoperiș designeri locali, muzici pe vinil, piese vintage și retro care meritau să mai rămână printre noi, branduri cool și orice respiră și transpiră urban.

Tricourile #vorbeșteromânește au fost la început o distracție de moment: 3 tricouri albe premium printate local pentru uz personal cu cele mai frecvente greșeli în limba română (mi-ar plăcea // pe care // decât nu, doar da). După ce au ajuns pe pagina de Instagram, prietenii au început să întrebe de ele și așa au devenit - exclusiv prin recomandări - un brand în sine.

Azi am ajuns la www.tombabe.ro pentru că vrem să aducem laolaltă și în mediul virtual tot ce simțim și trăim live. Mesajele pe care le gândim, muzica pe care o ascultăm, hainele pe care alegem să le repunem în circuitul urban contemporan. Toate gândite, produse și mai ales, fotografiate local, de artiști care respiră în același ritm cu noi <3