ECOPTIMIST

ECOPTIMIST
Ecoptimist e o mică afacere de familie, un magazin online cu produse sustenabile. Toată ideea a pornit de la nevoia noastră personală de a produce mai puține deșeuri.

🌍 Eu sunt Delia, cea din spatele Ecoptimist. Împreună cu familia mea locuim în Cluj-Napoca. Nu stăm într-un tiny house (deși sunt atât de frumoase!), gunoiul nostru nu încape într-un borcan, nu mâncăm doar raw vegan. Singura ‘ciudățenie’ a noastră e că acum ceva vreme am realizat că vrem să trăim mai sustenabil. A început cu schimbări mici – am renunțat la pungile de plastic, la sticlele de unică folosință, am avut mai multă grijă la ce și cât cumpărăm. Treptat am descoperit lumea zero waste, de care sunt fascinată în continuare. Așa că am hotărât să împărtășesc experiența cu un public mai larg, prin deschiderea unui magazin online. În toate călătoria asta, mi-am dat seama cât de important e OPTIMISMUL, așa că am decis că asta e ceea ce vreau eu să transmit – așa s-a născut ecoptimist.ro 😊

🍀 Visul nostru e să arătăm că viața sustenabilă e chiar mai bună – din toate punctele de vedere. Vrem să scoatem în evidență schimbări mici și (împreună cu impactul pe care îl putem avea) sperăm că ecoptimismul nostru să fie molipsitor.

Vă invit și pe voi în călătoria asta. Mai greșim, mai uităm, ne bucurăm că ajutăm planeta cu fiecare pungă evitată. Pași mici. Nu ne frustrăm în proces. Ne bucurăm în continuare de o viață sustenabilă, mai naturală și mai frumoasă.