GIVEIT.RO

GIVEIT.RO
giveit.ro este magazinul online preferat de toți cei care sunt pasionați de construit și de către cei aflați în căutarea unui cadou original: de la modele mecanice din lemn la seturi de construit cu piese de 4mm sau accesorii geek.

Ugears sunt modelele mecanice din lemn care se adresează pasionaților cu vârsta de peste 14 ani, care au avut mereu răbdarea și curiozitatea meșteritului, în diferite forme. Majoritatea modelelor au corespondenți din lumea reală, altele sunt pură imaginație adusă la viață. Fiecare model e ca un puzzle din lemn pretăiat, care nu necesită lipici sau alte materiale ajutătoare, cu propria acțiune mecanică unică și încântătoare, pentru a încânta familia și prietenii.

Seturile de construit Nanoblock îți aduc lumea la degetul mic. Și asta datorită dimensiunilor lor reduse, cu piese de 4mm, cu ajutorul cărora poți construi cele mai importante clădiri ale lumii, fără însă a fi nevoit să îți schimbi locuința pentru a le expune în casă. Ba chiar își vor găsi locul pe biroul tău, amintindu-ți de locurile pe care le-ai vizitat sau plănuiești să le vizitezi.

Accesoriile geek sunt cea mai sigură alegere: cu o pereche de butoni cu joystick sau o bratara care contine codul morse nu vei da gres!