GREENARIUM.RO

GREENARIUM.RO
La Greenarium.ro ne jucăm cu sticlă reciclată, cu nisip și pietricele colorate, cu pământ și cu plante. Astfel creăm terariile lucrate manual de noi în atelierul din Sibiu. Folosim sticlă reciclată de la ferestrele caselor ca să facem căsuțe pentru plante.
În interiorul vaselor de sticlă adăugăm plante ușor de întreținut, pentru că viața verde ne ajută să ne concentrăm mai bine. Toate acestea pentru a transforma spațiul biroului sau al casei într-unul mai relaxant și mai plăcut.
Dar experiența noastră este pentru tine! Pentru că fiecare pachet care ajunge la tine te pune la treabă: tu vei asambla terariul care ajunge la tine sub forma de DIY Kit. Îți trimitem tot ce ai nevoie: toate materialele necesare, instrucțiuni scrise și video, plus instrucțiuni clare de îngrijire a plantelor. Se spune că se simte mult mai bine un terariu după ce îl faci tu împreună cu prietenii sau familia.
Ai deja plantele acasă și doar așteaptă o căsuță nouă? Poți comanda vasul de sticlă gol și astfel plantele tale se vor bucura de toată lumina posibilă. Iar în timp chiar poți vedea rădăcinile crescând în interior prin pereții de sticlă.
Din 2016 am pornit oferind cadouri prietenilor și am ajuns la peste 1000 de prieteni-clienți Greenarium. Poți oferi un terariu unic lucrat manual iubitei, colegilor, partenerilor de afaceri, sau cui vrei să-i arăți că este special pentru tine.