Yoummock Hammocks.com

Yoummock Hammocks.com
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Suntem Yoummock Hammocks, un atelier românesc de hamace, gândit si cusut în familie.
Hamacele noastre sunt gândite pe gustul aventurierului din tine, fie că este vorba de relaxare în casă, în parc, la mare sau la munte. Toate hamacele sunt echipate complet și beneficiază de un sistem de prindere reglabil foarte ușor de folosit. Nu ai de făcut noduri, îl montezi, îl reglezi după bunul plac și ești gata de hămăcit! Ne ocupăm noi de toate lucrurile ca tu să te poți relaxa în liniște.
La cârma acestui brand suntem trei frați cu personalități diferite dar cu un interes comun, absolvenți de arhitectură, plini de idei și cu o pasiune foarte mare în direcția outdoor. Am început împreună acest proiect din dorința de a ne face ieșirile în natură cât mai plăcute și relaxante. În atelier, ne ocupăm de fiecare etapă a produsului, de la gândit, la schițat și prototipat, până la croit, cusut, pregătit și împachetat.
Am creat o comunitate frumoasă cu ajutorul clienților noștri care ulterior ajung să ne devină prieteni. Alege hamacul tău preferat și alătură-te comunității Yoummock. Mai repede sau mai târziu vom ajunge oricum să ne cunoaștem.