PENTRUANIMALE.RO

PENTRUANIMALE.RO
Cine suntem?
Suntem primul magazin online de specialitate din România pentru hrană și accesorii pentru animale. Am luat naștere din dorința unui medic veterinar de a oferi animalelor sfaturi pertinente și cele mai bune produse.

De ce suntem speciali?
Suntem o companie cu 100%capital românesc ce are mereu binele animalelor în minte, în orice situație, cu orice decizie luată. Credem cu tărie în importanța comercializării produselor de calitate care răspund eficient nevoilor animalelor de companie. Satisfacția noastră nu vine doar din profitabilitate, ci mai ales din gândul că am oferit ce trebuie, cui trebuie, la momentul potrivit.

De ce să cumperi de la noi?
După 14 ani de activitate putem spune pe baza feedback-ului primit că avem valori comune cu cei peste 120 mii de clienți, faptul că avem același scop: grija față de sănătatea și starea de bine a animalelor, grija față de construcția unei societăți mai bune și empatice în tot ceea ce facem.
Am creat un program de donații prin care returnăm o parte din profitul realizat către adăposturile de animale din România sub formă de hrană. Aceeași mâncare sănătoasă pe care stăpânii o comandă zilnic pentru animalele lor de companie.

Ce găsești la noi?
Peste 7.000 de produse livrate din depozitul propriu, inclusiv hrană, accesorii și produse parafarmaceutice.
La pentruanimale.ro găsești o echipă formată din oameni cu peste 20 de ani de experiență în domeniu: medici veterinari, specialiști în nutriție și îngrijire pregătiți să răspundă la toate întrebările.