SPITAL VETERINAR PET STUFF
Str. Dezrobirii, Nr. 15 , Bucuresti

SPITAL VETERINAR PET STUFF
Str. Dezrobirii, Nr. 15 , Bucuresti
Misiune
Dezvoltarea și consolidarea legăturii dintre om și animal.
Servicii medicale individualizate.
Educarea clienților în privința rolului pe care îl au în menținerea sănătății animalelor.
Crearea unui mediu de lucru unde fiecare membru al echipei este valorificat, respectat și are oportunitatea de a crește pe plan personal și profesional.
Însușirea misiunii noastre de către toți membrii echipei ne-a permis menținerea calității seriviciilor medicale ofertite pacienților noștri.
Viziune
• Tratăm toate animalele ca pe un membru al familiei noastre.
• Tratăm cu respect, consideratie si empatie nevoile clientilor si ale pacientilor nostri, oferindu-le o experienta placuta la fiecare vizita intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
• Am înțeles că fiecare pacient este unic și dorim să îi oferim servicii personalizate dedicate nevoilor sale, satisfăcând totodată așteptările familiei acestuia.
• Ne perfecționăm zilnic pentru a deveni un etalon de bună practică în medicina veterinară bazată pe dovezi științifice.
• Menținerea unui mediu de lucru profesional bazat pe respect reciproc, în care continuăm să ne îmbunătățim aptitudinile personale și de echipă prin suport reciproc.
• Educarea clienților pentru a deveni proprietari responsabili, iar viața alături de animalul de companie să fie cât mai armonioasă.Valori
• Învățăm zi de zi
Ne educăm constant și încercăm abordări, terapii și tehnologii noi pentru a oferi cea mai bună îngrijire pentru pacienții noștri.
• Integritate profesională și personală
Este important să ne tratăm clienții și colegii cu același respect și profesionalism cu care ne dorim să fim tratați la rîndul nostru.
Integritatea noastră este reflectată în modul în care ne tratăm pacienții.
• Corectitudine
Punem pe primul loc interesul pacientului și al familiei lui.
• Comfort
Fizic și psihic pentru pacienții nostri și deținătorii lor.
• Principii etice
“Do what is right, at the right time, for the right reasons”.
• Compasiune
Chiar dacă este obositor sau uneori epuizant trebuie să o oferim zilnic proprietarilor și pacienților noștri.
• Echipa
Credem în importanța lucrului în echipă. Recunoaștem meritele fiecărui membru al echipei care contribuie prin abilitățile personale la atingerea obiectivelor colectivului nostru.
Prețuim și respectăm talentul, devotamentul, initiațiva și implicarea membrilor echipei noastre.
• Disponibilitate
Încercați să fiți mereu disponibili pentru pacientii voștri, pentru deținătorii lor și pentru colegii din echipa.
• Respect
Pentru orice ființă vie, pentru clienți, pacienti și colegi.
• Transparență
Suntem sinceri, deschiși, recunoaștem când greșim și încercăm să învățăm din greșeli.
• Pasiune pentru ceea ce facem
„Dacă iubești ceea ce faci nu vei fi nevoit să muncești nicio zi în viața” .
Nu veni la muncă din considerente sociale sau financiare, vino cu bucurie și vei pleca la sfarșitul zilei cu satisfacția că ai încercat să schimbi cel putin două vieți în bine.
• Siguranța
Pacienților și a cadrelor medicale este o prioritate pentru noi.
• Calitate
În toate serviciile oferite.
Scurt istoric
2006 - Pet Shop
Pet Stuff a fost înființat în 2006, de către Dr. Ruxandra Tenia și Dr. Cristian Cristea, punctul de plecare fiind reprezentat de un Pet Shop în Piața Crângași.
2009 - Cabinet veterinar
În 2009 am deschis un cabinet veterinar într-o nouă locație inițial în 4 oameni, ne-am dezvoltat an de an, iar la sfârșitul anului 2018, aveam un numar de 8 medici angajați, 6 asistenți și 5 colegi – personal auxiliar, recepție, cosmetică și curățenie.
2019 - Spital Veterinar Non-Stop
În anul 2019 împreună cu colegul nostru Dr. Alexandru Buzdea am deschis în sectorul 6 un Spital Veterinar Non-Stop, în cadrul căruia lucrează un numar de 19 medici, 8 medici cu experiență între 4-10 ani și 11 medici absolvenți ai promotiilor 2018/2019, 8 asistenți, 2 colege la recepție și o colegă care se ocupă de curațenie. Acestor 30 de persoane li se adaugă un numar de 10 studenți voluntari pe care îi avem în practică.Colaborari
În cadrul spitalului colaborăm cu diplomați europeni și americani, alături de care ne specializăm în diferite ramuri ale medicinei veterinare: medicina internă, dermatologie, oftalmologie, cardiologie, anestezie și terapie intensivă, chirurgie țesuturi moi, endoscopie și chirurgie ortopedică.
Experiența noastră de peste 15 ani în lumea animalelor, și cursurile de pregătire continua și de bunăstare la care participăm constant, ne-au ajutat să identificăm o nevoie aparte a pisicilor, animale care sunt mult mai ușor stresabile, și de multe ori mult mai greu de adus la un consult de rutină, decât un caine care cantărește cât 10 pisici 😊