TRUMED

TRUMED
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Excelență in servicii medicale la domiciliu

TRUMED este rețeaua medicală mobilă specializată în furnizarea de servicii medicale la domiciliu, lider de piață cu o experiență vastă de peste 6 ani în industria serviciilor medicale.

Ne propunem sa fim o resursă importantă de sănatate pentru romani, adaugând servicii noi si complementare celor tradiționale. Misiunea noastră este de a oferi un serviciu prompt si sigur pacienților, tratându-i cu atenție si grijă in fiecare interacțiune, pentru a ajuta la recăpatarea starii de bine.

TRUMED oferă o gamă largă de servicii medicale la domiciliu precum consultații, asistentă medicală, recoltare analize, pediatrie, îngrijiri paliative, ambulantă inclusiv terapii perfuzabile Echipa noastră este formată din medici specialiști și asistenți medicali calificați, care au o vastă experiență în îngrijirea pacienților la domiciliu. De asemenea, suntem implicați în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a le face mai accesibile pentru toți cei care au nevoie de ele.