FLEXTAIL

FLEXTAIL
Noi, cei de la Flextail, ne-am dedicat creării de echipamente de outdoor ultra ușoare, inovatoare și remarcabile, care redefinesc experiența ta în natură. Povestea Flextail a început într-o expediție pe vârfurile Annapurna în urmă cu peste 12 ani, când cei 3 fondatori au decis să inventeze cele mai ușoare și profesioniste echipamente de outdoor.
Inovația stă în centrul misiunii noastre, iar fiecare produs creat reflectă angajamentul nostru față de excelență și practicitate. Fie că este vorba despre pompe de aer ultra ușoare cu baterie integrată, aparate portabile anti-țânțari, ventilatoare portabile sau șezlonguri autogonflabile, fiecare articol Flextail este conceput pentru a aduce un plus de confort și eficiență în timpul activităților tale în aer liber.
Ne imaginăm viitorul ca unul în care oamenii se bucură de libertatea de a explora, de a-și conecta sufletul la natură și de a crea amintiri memorabile. Flextail România nu este doar o companie de echipamente pentru outdoor; suntem o comunitate care împărtășește această viziune și încurajează fiecare pasionat să își trăiască aventura în cel mai plăcut și inovator mod posibil.
Prin fiecare produs Flextail eliminăm barierele și facilităm conexiunea ta autentică cu natura. Alătură-te nouă în călătoria spre libertate și descoperă bucuria de a trăi în armonie cu mediul înconjurător, indiferent unde te poartă pașii.
Flextail România - pentru că aventurile în aer liber nu ar trebui să fie niciodată o povară, ci o experiență plăcută și memorabilă.