TRISPORT CONCEPT STORE
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 11-19, Bucuresti
1 parere

TRISPORT CONCEPT STORE
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 11-19, Bucuresti
1 parere

Reducerea de 10% nu se va aplica in perioada Black Friday (11.11-14.11).

Trisport este un startup pornit din pasiunea pentru sport. Am pornit in 2015 ca primul magazin din Romania cu specific de triatlon si am ajuns in scurt timp unul dintre cele mai importante magazine specializate de pe piata.
La Trisport vei primi cele mai bune sfaturi si vei auzi cele mai faine povesti din comunitate. Toate produsele pe care le comercializam sunt testate de noi inainte de a ajuns la vanzare.

1 parere

1
1
Mateescu Dan
19 Aug 2022
Drăguță idee, implementare românească! Exceptând procesul de buy-back a unui ceas Garmin, care a fost o totală dezamăgire, dar pe care sa zicem că-l înțeleg, sa ceri direct debit, ca modalitate de plata, într-un cont indicat de ei...nu cred că face parte din ideea avanpostului Guerilla! Trebuie doar sa spui că nu îți este confortabil să susții 20% cashback, in luna august. Dar poate cine știe, daca mai trec o data pe acolo și pentru că "iarăși bat drumul până acolo", poate primesc și minunata opțiune de a plăti cu cardul Guerilla pentru o diferență de buy-back! Mulțumesc pentru nimic! :) Semnat fost viitor client!