FREYWILLE BANEASA
Șos. București-Ploiești, Nr. 42D, Bucuresti

FREYWILLE BANEASA
Șos. București-Ploiești, Nr. 42D, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Produsele FREYWILLE sunt disponibile în București în Boutique-urile din Calea Victoriei 63-81 și Băneasa Shopping City.
Pentru prețuri sau mai multe informații despre produse vă stăm cu plăcere la dispoziție prin email pe adresa bucuresti@freywille.com sau telefonic la numărul 031 620 13 54.
Singura companie din lume ce creeazã bijuterii artistice cu email - faimoasa casă austriacă de bijuterii FREYWILLE are în centrul succesului său o echipă unitã de artiști, meșteri aurari și experți în arta emailării.
Cu peste 80 de Boutique-uri proprii deschise în lume în locații precum Londra, Paris, Moscova, Beijing sau Hong Kong, compania a devenit un jucător global important pe piața bijuteriilor de lux.
Atelierul de creație și manufactură, situate în Vienna, în aceeași locație în care compania a fost înființată în 1951, sunt locul în care artiștii, bijutierii, designerii și experții noștri în emailare creează piese nemuritoare de artă decorativă.
Bijuteriile FREYWILLE sunt inspirate de emoții frumoase, pe care cei ce ne poartă piesele vor dori sa le trăiască în fiecare zi. Valori abstracte precum Endless Love, Joy, Paradise și Passion au inspirat transformarea acestor concepte in piese de artă ce pot fi purtate prin Ode to Joy of Life, o odă adusă bucuriei de a trăi.
Intrucât bijuteriile FREYWILLE sunt în mare parte manufacturate, pentru realizarea fiecărei piese sunt necesare peste 80 de etape diferite. Crearea decorului din email începe întotdeauna cu aplicarea motivelor din aur de 24k, urmată de pulberile colorate din email. După fiecare aplicare piesa este introdusă în cuptor pentru a căpăta consistența finală. Ultima etapă în crearea bijuteriei este fixarea monturilor: din aur masiv de 18k, sau placate cu aur, ori rodiu și paladiu.
Designul artistic este cel care scoate în evidență bijuteriile FREYWILLE. Ingeniozitatea artistică și spiritul creator reprezintă centrul în jurul căruia se conturează FREYWILLE; acel centru care în esență este o expresie a bucuriei de a trăi.