OONA KIDS

OONA KIDS
OONA kids este un brand boutique local născut din dorința de a face ceva diferit.
Oona este despre copiii de azi și de mâine, dar și despre cei de ieri. De ce? Pentru că acum, copiii de ieri au proprii lor copii. Iar dacă și voi simțiți la fel, știu că vă încearcă un pic de nostalgie și de emoție când alegeți haine pentru copiii voștri sau ai prietenilor voștri. Și despre asta este misiunea hăinuțelor OONA, ca pe lângă aspectul estetic, ele să facă parte din explorările și aventurile lor, să le fie bine, să se simtă confortabil când aleargă după fluturi, se cațără în copaci sau se dau cu trotineta la prânz, iar apoi merg la restaurant sau la petrecerea celui mai bun prieten.

Ne gândim foarte mult la lumea pe care o lăsăm copiilor și ne-am orientat ca producția și achiziția materiei prime să polueze cât mai puțin, să aibă o amprentă de carbon cât mai mică.
Materialele sunt din cele mai prietenoase: lâna merinos vine din Italia, iar muselina, pânza din bumbac și vâscoza sunt țesute în România.
În plus, toate hăinuțele sunt produse local, în serii limitate, în ateliere ce pun preț pe oamenii lor, prin condiții de muncă decente și salarii competitive.

Iar ca bonus, etichetele sunt un pic…diferite. Eu am o problemă cu risipa și lucrurile inutile, așa că m-am gândit la o variantă prin care să pot face lucrurile altfel. Etichetele OONA au utilitate, sunt practic niște bănuți aromatizați cu uleiuri esențiale cu efect antimolii (lavandă, cuișoare și patchouli), pe care îi poți pune în șifonier sau între haine când le depozitezi între sezoane. Iar dacă ajung la gunoi, este în regulă pentru că sunt făcuți din bicarbonat și amidon.

Hăinuțele OONA kids sunt atât de iubibile încât pot avea nenumărate povești – ale copiilor tăi, ale prietenilor sau verișorilor lor. Așa că hai să le înnobilăm cu poveștile lor!