CITY FLOWERS COLOSSEUM
Sos. Chitilei, Nr. 284 (Coloseum Mall, Bucuresti

CITY FLOWERS COLOSSEUM
Sos. Chitilei, Nr. 284 (Coloseum Mall, Bucuresti
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


City Flowers s-a nascut din pasiune pentru natura si flori. Astfel, intreaga echipa este formata din artisti si oameni pasionati de frumos care te pot ajuta sa te exprimi prin cele mai frumoase buchete sau aranjamente florale. Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de flori, noi vom avea grija sa transpunem in produsele comandate sentimentele pe care tu doresti sa le transmiti.
City Flowers este prezent in Bucuresti incepand cu 2007 si in activeaza atat pe piata online, cat si offine cu 3 magazine fizice si un atelier:
1. City Flowers Victoriei – Str Dr Iacob felix nr 75;
2. City Flowers Aviatiei (Flori Vesele) – Str Aviatiei nr 2;
3. City Flowers Colosseum – Sos Chitilei nr 284, incinta Mall Colosseum.
4. City Flowers Academiei (Old town) – Strada Academiei nr 2.
Fie ca ai nevoie de flori pentru un eveniment important din viata ta, fie ca ai nevoie de flori doar sa ii multumesti cuiva, cu siguranta te putem ajuta!

Calitatea si prospetimea sunt atuurile noastre! Astfel, ne vom asigura ca vei avea cele mai frumoase si cele mai proaspete flori pentru evenimente importante precum nunta sau botez sau pentru cadourile amuzante si frumoase pentru cei dragi tie. Prin ceea ce realizam incercam sa sustinem producatorii locali dar si artistii din echipa noastra. In magazinul fizic, dar si in magazinul online vei regasi o gama variata de produse, atat florale cat si cadouri speciale pentru cei dragi.

Daca vei alege City Flowers cu siguranta nu vei regreta! Orice ai cauta in materie de flori sau design floral aici sigur vei gasi!