FLORARIE CLUJ FLORISIS
Str. Dâmboviței , Cluj Napoca

FLORARIE CLUJ FLORISIS
Str. Dâmboviței , Cluj Napoca
Florisis este o florarie unica, dorim sa oferim ceea ce este mai bun din flori. Este locul de unde puteti cumpara flori in Cluj-Napoca, avand garantia calitatii. Selectam cele mai bune soiuri de flori si utilizam doar produse florale premium.
Florisis este un proiect realizat din dorinta de a dezvolta un brand pe baza increderii acordate de fiecare client in parte. Noi pretuim calitatea, iar acest lucru se vede in munca noastra. Florisis este un brand care uneste doua dintre cele mai emblematice simboluri ale iubirii - Flori + Isis, florile sunt pasiunea noastra de peste 7 ani in off-line, pentru ca suntem siguri ca putem sa oferim ceva mai mult in piata de flori din Cluj. Isis este o entitate definita in mitologia egipteana, ea este zeita a magiei si vietii, a casatoriei, simbolul universal al armoniei relationale.
Isis este reprezentata in arta sub diverse forme, incepand de la faptul ca poarta coarne de bovina, sau este asezata pe o semiluna, pana la faptul ca tine in brate un copil ( Horus ), insa in aproape toate reprezentarile, ea tine in mana simbolul vietii, respectiv ankh - simbol considerat de crestinism ca fiind pagan - o cruce cu maner, ankh-ul era primit la nastere de catre toti membrii familiei regale - semn al vietii vesnice.

Florisis este floraria ta online din Cluj-Napoca. Este locul unde poti sa plasezi atat o comanda de 3 trandafiri, cat si de un aranjament sub forma de inima cu aceeasi incredere, avand garantia calitatii florilor comandate. Nu facem niciodata rabat de la calitatea florilor utilizate. Recomandarile clientilor ne ajuta sa crestem, si fiecare zambet poate sa fie o recomandare. Tu pe cine vrei sa vezi zambind astazi?