MAISON DADOO L’ATELIER
Str. Locotenent Aviator Radu Beller, Nr. 8, Bucuresti

MAISON DADOO L’ATELIER
Str. Locotenent Aviator Radu Beller, Nr. 8, Bucuresti
Maison Dadoo face inca un pas pentru a fi mai aproape de iubitorii de frumos – prin deschiderea Flower Concept Store-ului intitulat “L’Atelier”, un loc de poveste, inspirat parca de un taram fermecat unde te poti pierde si totodata regasi, printre sutele de flori si multele detalii gandite si simtite de oamenii din spatele brand-ului.

Noua locatie stradala, aflata chiar in inima capitalei, pe strada Radu Beller din Dorobanti, L’Atelier se doreste a fi mai mult decat un loc unde poti merge sa cumperi flori pentru tine sau pentru cei dragi, fiind conceput drept o experienta extrasenzoriala pentru clientii care ne calca pragul, prin atentia acordata florilor si tuturor elementelor decorative, dar mai ales a serviciilor personalizate.

La Maison Dadoo am pus bazele unei echipe formate din oameni cu experienta in domeniu si insufletind un colt de Bucuresti, incercam sa bucuram privirile trecatorilor cu vitrinele pline de culoare pe care le redecoram sezonier, dar si cu minunate buchete si aranjamente de flori ideale pentru orice persoana sau ocazie.

Ne amintim parca prea rar sa daruim flori, de aceea atunci cand o facem ar trebui sa transformam momentul intr-unul cu adevarat special cu ajutorul florilor potrivite. Gingasia florilor este unul dintre lucrurile cu care ar trebui sa ne incarcam de fiecare data, pentru ca fiecare floare este speciala si poate spune o poveste prin intermediul unui buchet sau unui aranjament.