GIANT BICYCLES ROMANIA
Str. Traian, Nr.98, Bucuresti

GIANT BICYCLES ROMANIA
Str. Traian, Nr.98, Bucuresti
Suntem reprezentanții Giant în România, unul dintre cei mai mari producători de biciclete și accesorii de biciclete de top din lume. Motivul? Nu atât „poziția socială", cât reputația! Giant îmbină tehnologia inovativă cu expertiza pentru a dezvolta produse care se potrivesc perfect oricărui tip de ciclist, de la începători la profesioniști. Giant produce biciclete și echipamente care creează un sentiment de încântare și libertate. Iar noi suntem aici ca să te ajutăm să-ți alegi bicicleta potrivită pentru tine. Să-ți explicăm diferența între o bicicletă creată special pentru femei, LIV, una de Turul Franței sau una pentru oraș. Pentru că suntem diferiți și avem nevoi diferite.

Dacă se întâmplă ca roata să nu se mai învârtă rotund, colegii noștri din service vor ști de ce și cum să remedieze neajunsul.

Iar dacă te gândești că ai avea nevoie de mai mult antrenament, dar timpul nu-ți permite să ieși mai mult pe afară, tot ce trebuie să faci este să-ți alegi unul dintre performantele trainere Tacx!