TRISPORT CONCEPT STORE
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 11-19, Bucuresti
4 pareri

TRISPORT CONCEPT STORE
Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 11-19, Bucuresti
4 parere

Cashback maxim 130 Ron, inclusiv pentru comenzi mai mari de 1300 Ron.

Trisport este un startup pornit din pasiunea pentru sport. Am pornit in 2015 ca primul magazin din Romania cu specific de triatlon si am ajuns in scurt timp unul dintre cele mai importante magazine specializate de pe piata.
La Trisport vei primi cele mai bune sfaturi si vei auzi cele mai faine povesti din comunitate. Toate produsele pe care le comercializam sunt testate de noi inainte de a ajuns la vanzare.

4 pareri

5
2
1
2
Predescu Marius
14 Feb 2024
Azi am mers la magazinul dvs. sa cumpar un produs, impulsionat de mailul primit de la trisport.ro, mai exact, citez: "Doar astăzi, 14 februarie 2024, îți oferim o surpriză specială: primești înapoi instant 14% din suma cheltuită, indiferent de cumpărăturile pe care le faci de pe Trisport.ro sau direct din magazinul nostru. Fie că optezi pentru produse la promoție sau la preț întreg, beneficiezi de 14% cashback dacă plătești cu cardul tău bancar Radio Guerrilla. '' Dar, teapa inca odata. Singura surpriză pe care mi-au facut-o cei de la magazin, a fost sa imi spuna ca beneficiez doar de maxim 130 lei cashback. Mda, noroc ca magazinul a fost in drum si nu am batut drumul din Giulesti pana acolo, zic. Marketing de kkt.
Patrascu Adrian
17 Jan 2023
Am luat si eu un ceas in Decembrie cu buyback platit cu card Libra si mi-au intrat banii instant - 10%. Vanzatorul a fost super-profi, mi-a raspuns la toate intrebarile mai ales ca nu eram hotarat ce model sa iau. Totul a mers foarte repede asa ca o sa revin cand vreau un upgrade la echipament de bicla sau ceas :-)
Avanpost RADIO Guerrilla
11 Jan 2023
Salut, Dan! Avanpostul Trisport, ne-a rugat sa-ti transmitem urmatorul mesaj: "Buna ziua, ne pare rau ca ati ramas suparat pe noi. Anumite produse si servicii personalizate nu se afla in gestiunea de magazin si nu pot fi facturate normal in magazin. Aceste produse fac parte din oferte unice pe care le transmitem clientilor si de aceea ele vin sub forma de factura proforma. Nu are nici o legatura cu sustinerea cashback-ului pe care l-am sustinut de la inceputul programului cand am devenit parteneri :)"
Mateescu Dan
19 Aug 2022
Drăguță idee, implementare românească! Exceptând procesul de buy-back a unui ceas Garmin, care a fost o totală dezamăgire, dar pe care sa zicem că-l înțeleg, sa ceri direct debit, ca modalitate de plata, într-un cont indicat de ei...nu cred că face parte din ideea avanpostului Guerilla! Trebuie doar sa spui că nu îți este confortabil să susții 20% cashback, in luna august. Dar poate cine știe, daca mai trec o data pe acolo și pentru că "iarăși bat drumul până acolo", poate primesc și minunata opțiune de a plăti cu cardul Guerilla pentru o diferență de buy-back! Mulțumesc pentru nimic! :) Semnat fost viitor client!