MINUNEA NATURII - Sfinții Apostoli Petru și Pavel
Str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Nr. 48, Timisoara

MINUNEA NATURII - Sfinții Apostoli Petru și Pavel
Str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Nr. 48, Timisoara
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


farmacia minunată

Bine ai venit la Minunea Naturii - Farmacia Minunată, prima farmacie naturopată din România. Pentru tine și pentru mulți alții, ne dorim să redefinim conceptul de sănătate și să îți oferim cadrul unde natura și farmacia se întâlnesc armonios pentru binele tău!
Suntem pionieri în România cu acest concept online și offline, având în spate cu o echipă dedicată de farmaciști pasionați de puterea vindecătoare a naturii.
Anca și Adrian Ienin, fondatorii noștri, doi farmaciști cu pasiune pentru sănătate și respect pentru natură se preocupă zi de zi ca oamenii să fie mai sănătoși!
Am ales să depășim granițele farmaciilor tradiționale și să ne focusăm pe o abordare holistică a sănătății, pe medicina integrativă și funcțională, în care alimentația și stilul de viață sunt pilonii fundamentali ai sănătății.
La Minunea Naturii găsești:
- consiliere personalizată
- programe de educație online si offline
- remedii naturale eficiente
- alimente sănătoase, organice, fără gluten sau fără zahăr
- cosmetice naturale
- detergenți ecologici
...totul într-o gama foarte diversificată de produse
Suntem aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată, ghidându-te în schimbarea stilului de viață și oferindu-ți suplimente și remedii naturale pentru a-ți echilibra organismul, greutatea, energia și vitalitatea.
La Minunea Naturii, credem în puterea de vindecare a naturii pentru reechilibrarea organismului. Rezultatele obținute de pacienții noștri ne oferă satisfacție, încredere și confirmarea că abordarea noastră este cea corectă.
Așadar, te invităm să descoperi o oază a sănătății, Minunea Naturii - Farmacia Minunată. Un loc unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți păstra sau recăpăta sănătatea și starea de bine.
Închidem cercul nevoilor tale printr-un concept „one-stop-shop”, avem totul fără să mai fie nevoie să mai cauți altceva în altă parte!
Te așteptăm cu brațele deschise atât online, cât și în locațiile noastre fizice.