GIST COFFEE
Str. Cuza Vodă, Nr. 4, Iasi

GIST COFFEE
Str. Cuza Vodă, Nr. 4, Iasi
AUTO
PROPUNE-TE
Descarca aplicatia!


Situat undeva pe colț, la intersecția dintre dezordinea vieții și liniștea de după ce ați făcut ordine în ea, Gist a dezmeticit o parte a Iașului care avea nevoie de o cafea.

Aici contează ceea ce simți și trăiești și ne străduim să scoatem la iveală ceea ce e mai bun din tine și din noi. E acel loc în care parcă ai mai fost, deși e prima dată când ne treci pragul. Un loc în care dacă nu știi cum să-ți faci ordine în gânduri, te dai în leagăn până le amețești și se ordonează singure. Un loc în care chiar dacă vii singur, nu te vei simți așa, pentru că vei găsi pe cineva cunoscut cu care să răsfoiești prin amintiri sau poți lega conversații cu cei pe care-i găsești aici.

La Gist nu doar ceaiul e dansant, ci tot ce avem prin meniu, asta pentru că muzica-i nelipsită și pe vibe mereu. În vitrină, vei găsi produse de patiserie și dulciuri oacheșe, gata oricând să-ți potolească poftele de ceva bun.

Când se lasă seara, după ora 17:00, e locul în care poți da liniștit cafeaua de toate diminețile pe alcoolul de nu chiar toate serile, ci doar cele care încheie zile grele. Oh, și apusul, cum se joacă luminile apusului cu spațiul nostru. Tu numa' vino!