MAISON DU CAFE
Str.Vasile Alecsandri, Nr.4, Iasi

MAISON DU CAFE
Str.Vasile Alecsandri, Nr.4, Iasi
Dezvoltată ca o afacere de familie, povestea Maison du Cafe a pornit pur întâmplător și într-o perioadă în care noțiunea de cafea de specialitate sau cafea proaspăt prăjită aproape că nici nu exista.
Din acel moment și până acum au trecut peste 10 ani. Zece ani în care Maison du Cafe a educat gusturi și a mizat pe o rețetă mai puțin cunoscută la noi, în România - prăjirea boabelor de cafea cu peleţi din lemn de fag. E un procedeu artizanal, deprins de la meșterii italieni, care permite un control al temperaturii mult mai bun.
Multe provocări au apărut de-a lungul timpului. Ne-am adaptat mereu noilor cerințe și gusturi. Şi am făcut-o în propria manieră: fără să facem rabat de la calitatea cafelei și fără a renunța la ceea ce ne face unici pe o piață a cafelei tot mai în expansiune - prăjirea boabelor de cafea cu peleţi din lemn de fag.
Prăjitoria de cafea Maison du Cafe, locul unde istoria și fascinația pentru meșteșug se întrepătrund perfect este în Iaşi. Acolo ajung boabele de cafea... ajung tocmai din însorita Americă de Sud sau Africa. Aldo Pezzilli e cel care le preia și are grijă să le prăjească în așa fel încât gustul și proprietățile să nu fie deloc alterate. Le rumenește la foc domol. Și nu doar asta... la Maison du Cafe boabele de cafea aproape că sunt alintate.
Pe lângă sortimentele de cafea cunoscute, la Maison du Cafe oferim clienților și o serie de sortimente de cafea proprii. Sunt rețete îndelung testate și îmbunătățite până să ajungă să fie propuse celor care iubesc cafeaua.
Comenzile primite pe www.maisonducafe.ro ajung peste tot în țară și chiar în străinătate. E magazinul nostru online de cafea, unde pasionații de cafea au de ales din peste 40 de sortimente de cafea proaspăt prăjită cu lemn de fag.
Maison du Cafe merge mai departe de peste 10 ani. Și face asta împreună și datorită tuturor celor care cred în ei și îi susțin să adauge poveștii noi și noi provocări și întâmplări.