ATRA DOFTANA
Comuna Valea Doftanei, Fundatura Cerbului, 780B Prahova, Tesila

ATRA DOFTANA
Comuna Valea Doftanei, Fundatura Cerbului, 780B Prahova, Tesila
ATRA este o imersiune intr-o natura spectaculoasa, care se dezlantuie tulburator exact in punctul in care raul Doftana se varsa in lacul Paltinu. Conceptul architectural minimalist nu a deranjat natura ci s-a contopit cu ea, intr-o declaratie simpla si eleganta de comuniune si de punere reciproca in valoare. Cele 10 camere ale locatiei sunt intim ascunse in panta malului si permit vederea necenzurata asupra lacului prin geamurile largi si de pe terasa privata a fiecarei camere. Suprafata vitrata mare creaza impresia ca natura de afara se contopeste cu interiorul, intr-un pact de intimidate si frumusete. Tema naturii continua in fiecare camera printr-un design modern si un decor minimalist, care folosesc materiale naturale pentru a crea un spatiu confortabil, aerisit si relaxant. Viziunea arhitecturala este completata de trilogia senzoriala - SIMTE. RESPIRA. GUSTA - care defineste conceptul existential al ATRA.
Natura e generoasa in Valea Doftanei, la Atra. Muntii si dealurile, raul si lacul, toate impreuna, invita deopotriva la explorare (caiac, stand-up paddle, mountain bike, biciclete electrice) dar si relaxare (masaj, sauna, ateliere de arta).
Aflata la 90 de minute de Bucuresti, ATRA dezvaluie un spatiu versatil cu semineu si suprafata vitrata mare prin care se deschide, uluitoare, panorama lacului Paltinu, spatiu care se ransforma subtil si atent de la evenimente sofisticate la zone de lucru si creatie
Pierduta in natura, ATRA nu arata niciodata la fel, in fiecare anotimp natura si peisajul se transforma intr-o unicitate pe care vrei sa o revezi, sa o simti si in care vrei sa te lasi abandonat.